Balletschool La DanseTerug naar het overzicht

Prachtig leren dansen in verschillende stijlen, van peuter tot oma! (3+)
Bij Balletschool La Danse kan iedereen danslessen nemen! Lessen worden aangepast op de belevingswereld en het niveau van de groep. 

Het belangrijkste is dat je plezier hebt tijdens het dansen, maar je werkt er ook aan je techniek. Verder is er ook aandacht voor improviseren en presenteren!

Je kunt lessen nemen in verschillende stijlen, zoals urban, jazz en klassiek ballet. Ook is er een vooropleiding en zijn er selectiegroepen waar je les krijgt in verschillende dansstijlen. Hiervoor moet je wel eerst auditie doen. 

Interesse? Klik door naar de website van Balletschool La Danse via de roze button voor meer informatie.

Kijk ook eens naar het gehele overzicht van dans & theaterlessen in de regio!

Voor nu blijft balletschool la Danse nog open en gaan de lessen door. Wel vragen we ouders/leerlingen thuis te blijven bij griep klachten.

Balletschool La Danse

Hofstraat 19
9712 JA Groningen
Openingstijden Lessen worden gegeven op maandag t/m vrijdag op drie verschillende locaties. Bezoek voor specifieke lestijden de website. Prijs Vanaf €175 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur! Maak eerst een lekkere wandeling door het bos!

Wij hebben weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips