Ski of Snowboard lessenTerug naar het overzicht

Wil je deze winter de show stelen op de piste? Neem dan ski- of snowboardlessen bij Snowlimits! (4+)
Je begint met het leren van remmen en bochten maken. Daarna leer je er steeds iets nieuws bij, maar wel in je eigen tempo! Tot slot kun je aan iedereen laten zien wat je kan en ontvang je jouw welverdiende diploma!

Je kunt bij Snowlimits al vanaf 4 jaar terecht voor skilessen. Leren snowboarden kan er vanaf 9 jaar. De lessen vinden plaats in het weekend. Je kunt ook intensieve cursussen volgen in de schoolvakanties. 

Wil je eerst even kijken of het wel iets voor jou is? Doe dan mee met een proefles.

Vind je het helemaal te gek, meld je dan aan bij de Junior Ski Club voor wekelijkse lessen van oktober tot maart en maak o.a. een skireis naar Oostenrijk!

Klik op de roze button om naar de website van Snowlimits te gaan voor meer informatie.

Zin in nog meer sneeuwplezier? Je kunt ook je kinderfeestje bij Snowlimits vieren!

Snowlimits

Bieskemaar 2
9735AE Groningen
Openingstijden Lessen worden gegeven in het weekend, intensieve cursussen ook doordeweeks. Kijk voor specifieke tijden op de website van Snowlimits. Prijs Introductieles: €22,50 - cursus: €385 voor 25 lessen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen op een rij! Waar is zijn werkkamer, stap aan boord van de Sinterklaas Express voor een treinritje met de Goedheiligman. Kijk in de Uitagenda voor alle tips.

Sint activiteiten