Babymuziek 6-18 mndTerug naar het overzicht

Cursus babymuziek in Groningen start vanaf september, doe je mee?
Deze muzikale cursus van VRIJDAG is gericht op allerkleinsten. Onder begeleiding van zangeres Mousmé maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. Er wordt gezongen, gedanst en muziek gemaakt op instrumenten. Iedereen, met of zonder muzikale achtergrond, kan meedoen.

Plezier en enthousiasme staan voorop!

Muziek maakt een diepe indruk op jonge kinderen. Het brengt ontspanning en stimuleert de ontwikkeling. Bovendien verdiept het de relatie tussen kind en ouder. Er wordt daarom waarde gehecht aan de aanwezigheid van telkens dezelfde ouder. Tijdens de laatste les zijn beide ouders welkom.

Nieuwe cursus start in september!

Deze cursus start op maandag 13 september. De cursus bedraagt 8 lessen van 9.45 tot 10.45u. Locatie: Sint Jansstraat 7 in Groningen. 

Aanmelden 

De cursus richt zich op baby’s van 6 maanden tot ongeveer 18 maanden, wanneer ze gaan lopen. Is jouw kind wat jonger maar zou je graag mee willen doen aan de cursus? Neem dan gerust contact op met 'VRIJDAG'.
Tip: Neem een dekentje en een vertrouwd knuffeltje mee.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie, kijk dan op de website. Je kunt eenvoudig doorklikken via de roze button.

Speelruimte Baby's

Kijk hier voor meer informatie over de Speelruimte baby's 6-24 maanden. Deze groep start ook in september. Voor een volledig overzicht van cursussen voor baby's en peuters kijk je op de website (roze button)

VRIJDAG

Sint Jansstraat 7
9712 JM Groningen
Prijs Kosten € 64,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Jippie... zomervakantie!

Jippie... zomervakantie!

Zes weken lang zomervakantie! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Er is weer zoveel leuks te doen in Groningen.

Bekijk onze tips en geniet van de zomer!

Leuke uittips