HerinneringsslingerTerug naar het overzicht

Herinneringsslinger van babykleertjes, wiegkleedje of de favoriete bloes van je oma mag ook :-)
Je hebt ze vast; de babykleertjes die je graag wilde bewaren, de theedoek die al 15 keer mee is geweest op vakantie, het gordijntje uit de caravan, het wiegkleedje, het favoriete bloesje van oma,.. Al het textiel waar een herinnering aan vastzit kan verwerkt worden in een grote en stevige, dubbelzijdige feestslinger die je met welke viering dan ook kan ophangen en kunt terugdenken. En het ruimt ook nog eens lekker op..

Ook leuk als kraamcadeau, een waardebon voor een slinger met de kleertjes uit het eerste levensjaar voor als het kindje zijn of haar eerste verjaardag viert.

Specificaties standaardslinger: 8 meter lang, 15 verstevigde vlaggetjes van ca 23 cm hoog en 20 cm breed. Bij de aangeleverde stukken textiel worden bijpassende kleuren gezocht voor de overige vlaggetjes. Je kunt ook twee voorkeurskleuren aangeven.

WolkieTolkie


Prijs €7,50 per vlaggetje 
€112,50 voor een volledige slinger (eventueel méér of minder vlaggen mag ook)
Incl. BTW en Excl. eventuele verzendkosten.
Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvakantie komt eraan!

Kerstvakantie komt eraan!

Wij zetten ook dit jaar weer de leukste uittips van de kerstvakantie in onze Uitagenda. Naar de film, schaatsen of een ontdekkingstocht?! Wij verzamelen alle tips, ook online activiteiten en ideeën voor thuis.
Bekijk onze kerstblogs voor nog meer inspiratie!

Bekijk alle tips