KaneelbroodjesTerug naar het overzicht

Lekker en makkelijk te maken
Wat heb je nodig?
Een rol kant- en klaar croissantdeeg, 5 eetlepels suiker en 3 theelepels kaneel.

Hoe maak je de kaneelbroodjes?
Meng de suiker en de kaneel door elkaar. Bestrooi het uitgerolde deeg met het suiker/kaneelmengsel. Rol het deeg op en snij het in plakjes. Bak de kaneelbroodjes af in een goed ingevette cupcakevorm (leg op alle rolletjes een dun plakje boter) volgens de beschrijving van het croissantdeeg. Lekker!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Hebben jullie al lammetjes gespot? Langzaam kom de blaadjes weer aan de bomen, het is langer licht en we zijn weer veel buiten te vinden!
Tijd om leuke dingen te doen! Bekijk hier alle lente-tips >

Uittips in Groningen