icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

Octopusjes om op te etenTerug naar het overzicht

Deze octopussen zijn helemaal niet eng. Ze zijn grappig én erg lekker!
Wat heb je nodig?
Grote knakworsten of hotdogs, ketchup, mosterd en een scherp, puntig mesje.

Hoe maak je de octopusjes klaar?

Snij van de knakworsten de boven- en onderkant af. Deze gebruik je om de octopusjes te maken. Maak met het puntje van het mes twee gaatjes voor de ogen, een voor de neus en kerf een streepje uit voor de mond. Snij vervolgens de onderkant in, zodat er een aantal tentakels ontstaan.

Verwarm de worstjes nu langzaam in hun eigen vocht in een pan. Je zult zien dat de tentakels dan vanzelf naar buiten krullen en het gezichtje beter zichtbaar wordt.

Doe wat ketchup en mosterd op een bord en zet daar de octopusjes in. Eet smakelijk!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Thuistips

Thuistips

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.

Fijne Pasen en blijf gezond!

Blijf gezond!