Kindvriendelijke eetadresjes in Groningen
Uit eten

Kindvriendelijke eetadresjes in Groningen

UITETEN - Check onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek of een fijn terras in Groningen! Leuk voor in het weekend, de feestdagen en in de kerstvakantie.

Uit lunchen met de kinderen? Check onze Kidsproof-adresjes. Ook met je kinderen borrelen kan goed in Groningen.

Filteropties

Locatie
totaal 61 resultaten
Pagina: 12
totaal 61 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Groningen?

In de directe omgeving van Groningen, Haren en Roden, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.