• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Paviljoen FlonkTerug naar het overzicht

Kom genieten aan het Oldambtmeer voor een borrel, lunch of diner bij Paviljoen Flonk!
Paviljoen Flonk is het nieuwe restaurant nabij Blauwestad gelegen aan het prachtige Oldambtmeer in Finsterwolde. Bij Paviljoen Flonk ben je de hele dag welkom. Je kunt bij terecht voor lunch, diner of borrel. 

Borrel

Kom in het ochtendzonnetje of tijdens zonsondergang op ons verwarmd en beschut terras genieten van een heerlijk bubbeltje en voor de kids een lekker fris of sap in combinatie met onze borrelkaart. Een ultiem geniet gevoel zal niet ontbreken!

Lunch

Als je komt lunchen bij Flonk, moet je maar niet teveel ontbijten. Want lunchgerechten bij Flonk zijn heerlijk en rijk in omvang! Er zijn zowel warme als koude mogelijkheden. Broodjes en salades, mét of zonder vers geperste vitamientjes.

Diner

Bij Flonk kan je heerlijk tafelen en de gerechten bestaan uit eerlijke en verse ingrediënten. Klaargemaakt met de verste producten. Grote maar niet te overdadige porties, zowel vis, vlees als Vegan. Afsluiten kan met een heerlijk kaasplankje of andere nagerecht. En natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Lekkere poffertjes, friet, een tosti of kibbeling met als afsluiter een heerlijke milkshake of een ijsje!

Kortom met de buik helemaal gevuld keer je weer terug naar huis!


Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: In de Uitagenda vindt je meer leuke uittips.

Paviljoen Flonk

Funenbrug 1
9684 AV Finsterwolde
Openingstijden Maandag t/m zondag
11.30 uur – 20.30 uur
Prijs Zie website voor de menukaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?