Alle Sinterklaasactiviteiten in Groningen 2023
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Groningen 2023

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2023 in Groningen, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 3 resultaten
Pagina: 1
totaal 3 resultaten
Pagina: 1

Tips van de maand | Uitagenda

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2023?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Groningen? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Groningen. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Groningen

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Groningen of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!