Uitjes zomervakantie 2022 in Groningen
Zomervakantie

Uitjes zomervakantie 2022 in Groningen

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de zomervakantie? In Groningen zijn er heel veel leuke zomeractiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de zomervakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 105 resultaten
Pagina: 1234
totaal 105 resultaten
Pagina: 1234

Tips van de maand | Uitagenda

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Groningen!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Groningen: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Groningen, Haren en Roden? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)