Over je angst heenTerug naar het overzicht

Angst voor honden overwinnen - Anja Kuhn van flow|e|motion begeleidt kind en ouders
Angst voor honden bij kinderen kan heel erg vervelend zijn. Honden zijn overal, aangelijnd of los. Tijdens de wandeling in het bos, op weg naar de speeltuin of naar school, spelen bij een vriendje met een hond - het zijn ineens situaties die veel stress opleveren. Je kind steekt onverwachts en zonder uit te kijken de weg over omdat het in de verte een hond aan ziet of hoort blaffen. En, omdat iedereen moet omgaan met de angst van het kind, kan het hele gezin beperkt worden.

Angst voor honden komt bij allerlei mensen voor en kan door verschillende redenen ontstaan. Gelukkig zijn er mogelijkheden om met angst om te leren gaan of deze zelfs te overwinnen. Bij Flowemotion wordt de begeleiding helemaal afgestemd op de angstige persoon. Is het kind bang voor het snuffelen, de beweging of blaffen van de hond of is het bang voor een bepaald soort hond. Er wordt gewerkt met de methode 'stappen van inzicht'. Er wordt toegewerkt naar een situatie die voor het kind, en het hele gezin, weer goed te doen is.

Heb je een kindje in huis met angst voor honden of heb je een ander coachingsvraagstuk? Klik dan via de roze websitebutton naar de mogelijkheden van flow|e|motion.

Flowemotion

Zonland 68
9734BM Groningen
Prijs Via de roze websitebutton kun je contact opnemen met Flowemotion 
Coaching is er vanaf €75,- per uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in