GGZ in de BresTerug naar het overzicht

Bij in de Bres kun je terecht bij gedragsveranderingen van je kind. Een professioneel team kijkt mee.
Is je kind héél druk, kan het zich niet concentreren op school, snel boos of heeft het weinig vriendjes op school? In sommige situaties weet je niet waar het vandaan komt of wat je eraan kunt doen. Bij in de Bres kijken ze met je mee.

In de Bres is een GGZ-instelling die professionele hulp biedt aan kinderen. Je kunt hier met je kind terecht voor hulp bij depressie en angstklachten, zoals bijvoorbeeld bij sociale angst en paniekklachten. Of voor hulp bij traumaverwerking en ondersteuning bij het omgaan met AD(H)D en autisme, bij andere vormen van psychische problemen en bij relatieproblemen en gezinsproblemen. Ze kijken niet alleen naar de psychische problemen van je kind, maar ook naar de mogelijkheden. Vervolgens gaan ze samen met je aan de slag met de dingen waar je kind tegenaan loopt, zodat het daarna weer zelf verder kan.

Via de roze websitebutton vind je meer informatie of neem contact met ze op via het telefoonnummer.

GGZ in de Bres

Friesestraatweg 213/E
9743 AD Groningen
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips