Actieve outdoor uitjes in Groningen
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Groningen

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Groningen. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Groningen.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 48 resultaten
Pagina: 12
totaal 48 resultaten
Pagina: 12

Tips van de maand | Eropuit

Actief buiten uitje in Groningen

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Groningen? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Groningen?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Groningen.