Het LauwersnestTerug naar het overzicht

Het ideale startpunt van Nationaal Park Lauwersmeer met huttenbouwbos!
Lekker met z'n allen wandelen door het Nationaal Park Lauwersmeer. Begin je toch met een bezoek aan het Lauwersnest, hier kan je wat korte films zien met informatie over het gebied. Voordat je begint misschien nog even een hut bouwen? Of als je terugkomt als papa en mama genieten van een kopje koffie of thee.

Het Lauwersnest organiseert regelmatig activiteiten zoals de midzomernacht wandeling of vogelpraat tochten door de boswachters. Voor de allerkleinsten is er een kabouterpad route die je kan lopen als het centrum open is. Kijk op de website van Staatsbosbeheer voor de actuele informatie en klik op de roze button.

Meer activiteiten in Groningen bekijken? Ga naar onze Uitagenda overzichts pagina voor de meest actuele uitjes in Groningen.

Activiteitencentrum Lauwersnest

De Rug 1
9976 VT Lauwersoog
Openingstijden Woensdag, zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur
Schoolvakanties: dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur
Prijs Gratis Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Jump Party bij Jump XL

Jump Party bij Jump XL

Bij Jump XL vind je super veel trampolines en de vetste jumpattracties. Eén grote jump party dus! We zijn echt fan van deze super coole plek om je kinderfeestje te vieren. Boek nu tijdelijk je kinderfeestje met 15% korting óf ga voor de Disco Jump Party.

Plan je Jump Party in!