Zwembad AqualarenTerug naar het overzicht

Ontdek zwembad Aqualaren in Zuidlaren. Er is hier van alles te doen!
Serieus sporten of leren zwemmen, spelen of relaxen... in en om Zwembad Aqualaren is van alles te doen!

Wedstrijdbad

Een wedstrijdbad van 14 bij 25 meter, met voor de helft een beweegbare bodem. In de recreatieve uren staat de beweegbare bodem op een diepte van 1.40 meter en is de andere helft 1.80 meter diep. Ook liggen er in de recreatieve uren leuke speelmatten in het zwembad.

Recreatiebad en peuterbad

Ook is er een super leuk recreatiebad met een kinderglijbaan en een glijbaan van wel 30 meter lang! Ga door de stroomversnelling en geniet van de waterspuiters die uit de muur komen. Niet alleen uit de muur komt water gespoten, ook uit de grond komt een bruiser in het ondiepe gedeelte van het bad! Of word lekker nat onder de water paraplu. Er is genoeg te doen voor een hele dag plezier! Ook voor de allerkleinsten is er een lekker warm en leuk badje.

Tijd voor pauze

In de sfeervolle restaurette, met zowel een binnenterras met bar voor de “natte”-recreant, als een restaurant voor de “droge”-recreant, kunt je  altijd terecht voor een drankje, hapje, ijsje of iets anders lekkers. Natuurlijk kan je bij mooi weer ook op het buitenterras lekker genieten.

Zwemlessen

Ook kan je bij Aqualaren je kind zwemles laten volgen. Voor alle opties voor zwemlessen kan je een kijkje nemen op de site.

Klik voor meer informatie over Aqualaren op de roze button.
Tip: Op zoek naar leuke uitjes en activiteiten? Neem een kijkje in onze Uitagenda.

Aqualaren

Wilhelminalaan 1
9471 KN Zuidlaren
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?