Bootverhuur ZoutkampTerug naar het overzicht

Neem het roer in eigen handen en huur een boot!
Een heerlijke dag varen begint bij Bootverhuur Zoutkamp in Groningen. Even heerlijk uitwaaien op het Lauwersmeer, op ontdekkingstocht door Groningen over de diepen en maren. Neem het roer in eigen handen en geniet van de prachtige omgeving. Wie weet spot je wel een Zeearend of een Lepelaar. 

Bootverhuur Zoutkamp heeft 6 mooie sloepen te huur. Deze zijn voor een hele, 3/4 of halve dag huren. verblijf je in de buurt en wil je nog meer varen? De boten ook voor een midweek of weekend huren! Er liggen kant en klare routes klaar die je kunt varen, met daarin de bezienswaardigheden en horeca op de route. Maar je staat zelf aan het roer dus mag je natuurlijk zelf bepalen waar de reis heen gaat.

Klik op de roze button voor meer informatie over Bootverhuur Zoutkamp

Tip: Neem een kijkje in de Uitagenda voor meer leuke uitjes en activiteiten.

Bootverhuur Zoutkamp

Strandweg 17
9974 SM Zoutkamp
Openingstijden Vanaf de meivakantie tot en met oktober iedere dag geopend van 08.00-20.00. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?