Camping MoekesgatTerug naar het overzicht

Zorgeloos genieten van je vakantie kan bij Camping Moekesgat in Ter Apel!
Camping Moekesgat ligt in Ter Apel in het meest zuidelijke dorp van het oerlandschap Westerwolde, daar waar Nederland is ontstaan. Ter Apel is het grootste dorp van Westerwolde en heeft veel voorzieningen en bezienswaardigheden.

Overnachten

Kom overnachten met je eigen tent of caravan op de kampeerplaatsen. Of huur en ingerichte lodge, safari tent of chalet. Jullie kunnen op jullie eigen manier en naar jullie eigen wens heerlijk slapen. Er is ook een kampeervlot! Dit is een klein 3 persoonshuisje midden op het water!

Activiteiten

Aan de camping ligt een meer waar je heerlijk kunt zwemmen en coole watersporten kunt beoefenen. Naast de camping is een zwembad voor dagenlang leuk vermaak. Ook kan je lekker tafeltennissen en spelen in de speeltuin. Ook is er een vuurplaats waar je lekker marshmallows kan roosteren. Camping Moekesgat ligt in een prachtige natuuromgeving waar je mete het hele gezin kan wandelen, fietsen of mountainbiken.

Kom genieten in de vakanties op deze leuke camping. Meer informatie vind je via de roze button.
Tip: Op zoek naar leuke uitjes? Neem een kijkje in de Uitagenda.

Camping Moekesgat

Heembadweg 17
9561CS Ter Apel
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?