• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

NIEUW Binnenspeelparadijs!Terug naar het overzicht

Er is een super leuke nieuwe Binnenspeelparadijs bij Camping Wedderbergen in Groningen!
NIEUW: Binnenspeelparadijs!
Er is 1000m2 aan speelplezier bijgekomen in Groningen! Met maar liefst 6 glijbanen en een klimvulkaan, 2 trampoline zones en een powertower, heel veel kruipbuizen en tokkelbanen, klimwanden en legoblokken zone en heel erg veel hindernissen en obstakels.

Ook is er een peuterzone met allemaal softplay elementen zoals zachte matten, blokken en kleine glijbaantjes. Hier kunnen kids van 0-4 jaar lekker veilig rondkruipen.

Dit speelparadijs is ontworpen voor kinderen tot 12 jaar en is vanaf de meivakantie in 2024 geopend! Nooit hoeft een kind zich nog te vervelen; dit speelparadijs staat garant voor úúúren speelplezier!

TIP
Ga je in 2024 op vakantie in eigen land en ben je nog op zoek naar een kindvriendelijke topcamping? Kom en neem een kijkje bij Camping Wedderbergen! Wat dacht je van een overdekt zwembad, enorme waterspeeltuin, diverse buitenspeeltuinen en een uitgebreid animatieprogramma voor volop vermaak voor het hele gezin.

Meer info & tickets
Kom snel langs en klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: Neem een kijkje in de Uitagenda voor meer leuke uitjes!

Camping Wedderbergen - indoor Speelparadijs

Molenweg 2
9698 XV Wedde
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?