Eten en spelen!Terug naar het overzicht

Kom lekker spelen & eten in het restaurant en de speeltuin van Speeltuin de Binnenplaats!
Ben je op zoek naar een gezellig restaurant waar je kunt genieten van heerlijk eten én waar de kinderen zich optimaal kunnen vermaken? Kom dan naar restaurant De Binnenplaats! Geniet op het grote terras, of in de verwarmde serre. Beide hebben uitzicht op de speeltuin.

De chef-kok heeft een uitgebreide menukaart samengesteld, waarbij rekening is gehouden met verschillende dieetwensen. En het beste van alles? Je kunt via handige bestelzuilen bestellen, super handig en lekker snel.

Spelen in de zandspeeltuin

Terwijl jij lekker aan het lunchen of dineren bent, kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote zandspeeltuin vol leuke speeltoestellen. En als het weer het toelaat, kun je heerlijk zitten op het hippe terras met uitzicht op de speeltuin.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Kom dus gezellig langs met het hele gezin en geniet van een onvergetelijke dag vol lekker eten en spelen!

Meer info & dagtickets bestellen

Wil je gebruik maken van het zwembad, de waterspeeltuin en de indoor speelhal, dat kan ook! Klik op de roze button voor meer informatie en om je tickets te bestellen.

Tip: op zoek naar andere leuke uitjes? Neem een kijkje in de Uitagenda.

Restaurant de Binnenspeelplaats

Molenweg 2
9698 XV Wedde
Openingstijden Zeven dagen per week geopend Prijs gratis entree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?