Camping ZuiderhornTerug naar het overzicht

Kamperen of lekker in een huisje? Het kan allebei bij de gezellige Camping Zuiderhorn in Warffum Noord!
In Groningen ligt eén van de meest sfeervolle kleine campings . Fraai landelijk gelegen aan de zuidelijke rand van het pittoreske wierdedorp Warffum. Dichtbij de Waddenzee, grote kampeerplaatsen en met super veel verschillende activiteiten op de camping en in de omgeving.

Bamping

Ervaar weer het Back-to-basic kamperen, alleen nu met comfortabele bedden in de hutten, eenvoudig sanitair met prima warm watervoorziening, op een fijn "natuurlijk" terrein, wat voor een goed buitengevoel zorg! Kom gewoon lekker kamperen met tentje, vouwwagen, bungalow- of gezinstent of camper. Of kies voor een van de huisjes en hutjes van de camping! De camping biedt verschillende huisjes en hutjes: Strandhuisje, Trekkershut, Kampeervat, Blokhut en nog meer! De huisjes hebben een klein privéterrein en staan bij elkaar op hetzelfde veld. Zo heb je privacy, maar ook sociale gezelligheid!


Klik op de roze button voor meer informatie en over de omgeving van Camping Zuiderhorn.

Tip: Camping Zuiderhorn verhuurd ook boten en kano's! Klik hier voor meer informatie.

Camping Zuiderhorn

Onderdendamsterweg 2
9989 TG Warffum
Openingstijden jaarlijks open van 1 april tot 1 oktober. Prijs Zie website voor de tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?