Probeer gratis e-bakfiets!Terug naar het overzicht

Probeer nu een elektrische bakfiets voor een week. Gratis!

Breng je vaak je kinderen met de auto naar school of de opvang? Probeer hiervoor dan nu een week gratis een elektrische bakfiets met deze actie van Groningen Bereikbaar. Ook handig om daarna door te rijden naar het werk of om bijvoorbeeld boodschappen te doen.

Gezond en duurzaam
In de spits is het vaak druk op de weg en werkzaamheden kunnen zorgen voor verkeershinder. Daar heb je geen last van als je de elektrische bakfiets pakt. Met een e-bakfiets is een afstand tot zo’n 15 km goed te overbruggen. Bijkomend voordeel is dat je gezond en duurzaam bezig bent. 

Veilig
Ook help je mee de omgeving van de school veilig en autovrij te houden. Er passen meerdere kinderen in de bakfiets en de huif beschermt tegen zon, regen en wind. Test het zelf.

Gratis!
Hoe werkt het? Met deze actie kun je je kinderen van en naar school brengen, sportclubjes, kinderfeestjes, ideaal! Klik via de roze button direct door naar de website, hier vind je in stappen hoe het werkt.

Kies zelf een periode
Je kunt een keuze maken uit verschillende elektrische bakfietsen. Selecteer de bakfiets die je graag wilt proberen voor een week. Kies een periode die jou goed uit komt. De elektrische bakfiets staat de afgesproken periode voor je klaar bij fietsenwinkel Dumo in Groningen of Profile Wagenaar in Leek.

Veel plezier met fietsen!

TIP: zoek hier een leuk uitje waar je naartoe wil fietsen in jouw actieweek!

Groningen Bereikbaar

Emmasingel 4
9726 AH Groningen
Openingstijden zie website Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs