Jump XL GroningenTerug naar het overzicht

Jumpen, rennen en vliegen bij dit grote trampoline park met Ninja Course en dodgeball-veld!
Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met een groep vrienden of vriendinnen of misschien zelfs een originele date? Jumpen is het antwoord! Waaghalzen (vanaf 6 jaar) kunnen zich bij Jump XL uitleven op de trampolines, de Air Bags en in de Foam Pit of dagen elkaar uit op het Ninja Parcours of de Battle Beam. Oefen de vetste tricks, jump over de Jump Obstacles en ervaar hoe het is om gewichtsloos te zijn. 

Mini Jump

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 2 t/m 5 jaar Mini Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

Disco Jump

Wil je actief bezig zijn en houd je wel van een avondje uit? Dan is Jump XL op de vrijdag- en zaterdagavond the place to be! Tijdens de Disco Jump gaan de Discolichten aan, de muziek harder en jumpen en dansen jullie op de vetste beats! Tussen het jumpen door kunnen jullie lekker samen chillen en iets drinken en snacken in de Foods & Drinks area.
Tijdens de Disco Jump kun je gebruik maken van de Disco Jump Special. Hiermee kun je 120 min. jumpen en ontvang je een lekker drankje voor na het jumpen. En dat voor maar 20 euro!
Liever een kinderfeestje vieren? Dat kan ook! Tijden de Disco Jump uren kun je een te gekke Disco Jump party boeken!

JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de JumpScool leer jij de vetste tricks van onze Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.


Klik op de roze button voor meer informatie en boek gauw een jumpsessie in voor een lekkere actieve dag!

Jump XL

Antillenstraat 9A
9714 JT Groningen
Openingstijden Bekijk de website voor de juiste tijden per leeftijd, en om gelijk je tijden te boeken! Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?