Autopuzzeltochten GroningenTerug naar het overzicht

Ga op ontdekkingsreis in de auto door Groningen met een van de autopuzzeltochten van Local Groningen!

Op zoek naar een leuk avontuur in de zomervakantie? Doe dan mee met deze puzzelrit. Met de verrekijker paraat wordt het een heuse ontdekkingstocht.

Een autopuzzeltocht van Local Groningen bestaat uit een compleet pakket met uitgebreide routebeschrijving, achtergrondinformatie over het gebied waarin je gaat rijden, tal van interessante weetjes en informatie over de locaties waar de route langs gaat. Voor de kids zijn er spelletjes en opdrachten, een heuse autobingo, met foto's van objecten onderweg. Allemaal opletten dus! 

Inclusief lunch
Je kunt in Groningen kiezen uit verschillende routes door de provincie. Het is bij een aantal routes ook mogelijk om een luxe pakket te nemen met een gevarieerd lunchpakket erbij. 

Meer activiteiten
Maak er een leuk uitje van met bijvoorbeeld zelf broodjes bakken bij De Theehof bij Blote Voetenpad Opende, leuke opdrachtjes met de verrekijker, spelen in de speeltuin van Abeltje én bij Lutje Batavia kennismaken met de beroemde ontdekkingsreiziger Abel Tasman. 

Meer info
Als afsluiter: heerlijk pannenkoeken eten bij de Pannenkoekenburcht Nienoord. Boek online en dan ligt het routeboek klaar op de startlocatie bij de Stuisvogelhouderij in Boerakker. Meer info? Klik dan op de roze button.


TIP: een lekker hapje eten? Check onze uit-eten pagina!

Local Groningen


Groningen
Prijs

Basispakket: €22,-
Luxe pakket: vanaf €62,-

Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur! Maak eerst een lekkere wandeling door het bos!

Wij hebben weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips