Autopuzzeltochten GroningenTerug naar het overzicht

Ga op ontdekkingsreis in de auto door Groningen met een van de autopuzzeltochten van LocalGroningen!
Op zoek naar een leuk avontuur in de kerstvakantie? Doe dan mee met deze puzzelrit en verken en ontdek hoe mooi Groningen is!

Ontdek hoe mooi Groningen is

Een autopuzzeltocht van Local Groningen bestaat uit een compleet pakket met uitgebreide routebeschrijving, achtergrondinformatie over het gebied en tal van interessante weetjes. Kids kunnen met allerlei spelletjes en opdrachten zelf op ontdekking en kunnen spelenderwijs veel leren, een heuse autobingo, met foto's van objecten onderweg. De kinderen krijgen ook een verrekijker mee, zodat ze ook verder weg kunnen zoeken (en vinden).

Kerstpakket vol lokale lekkernijen

En er is meer! Maak je Kerstspecial autopuzzeltocht helemaal compleet met een kerstpakket – voor jezelf, om cadeau te doen, of allebei. Zowel de maaltijden als de kerstpakketten worden verzorgd door de lokale ondernemers uit de regio. Zo proef je al het lekkers uit de omgeving waar je doorheen rijdt én help je de kleine lokale ondernemers de coronaperiode door – dat is nog eens een win-win situatie!

Meer info

Onderweg kom je langs verschillende locaties waar je heerlijke to-go lekkernijen kunt afhalen. De route kan ook tweede kerstdag gereden worden. Op eerste kerstdag kun je ook de Hogelandroute rijden. Meer info? Klik dan op de roze button.


TIP: meer lockdown tips in en om Groningen vind je hier.

Local Groningen


Groningen
Prijs

Zie website

Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips