Move-on OutdoorTerug naar het overzicht

Kom boogschieten, bouw een vlot, doe een survivalclinic of andere leuke outdoor activiteiten!
Ben je op zoek naar unieke activiteiten in Groningen en omstreken? Bij Move-On Outdoor ben je aan het juiste adres voor een groot aanbod aan sportieve activiteiten voor kinderpartijtjes, groepsuitjes en gezellige uitjes met het hele gezin.

Bij Move-On Outdoor doe je super gave outdoor-activiteiten! De meeste activiteiten zijn het hele jaar te doen. Vlotvaren is afhankelijk of het weer mee zit. Eten en drinken is bij alle activiteiten te regelen!

Genoeg activiteiten om uit te kiezen

Klaar om sportieve avonturen te beleven in Nieuwolda, nabij Groningen? Schakel Move-On Outdoor in en laat je verrassen door de de activiteiten die zij te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, teambuildingactiviteiten of gewoon wilt genieten van de natuur, Move-On Outdoor zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Boogschieten

Wie de roos het vaakst raakt met de pijl wint! Leer in 1 uur alle foefjes van het booschieten. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je de techniek van het boogschieten en kun je je richten op het behalen van de perfecte score. Kom langs en laat je innerlijke Robin Hood ontwaken!

Vlot bouwen en varen

Bouw je eigen vlot en trotseer het water! Een super leuke teambuilding activiteit of gewoon een leuke dag vol waterpret. Durf jij de uitdaging aan? Blijft jullie vlot drijven of gaat het vlot zinken? Van te voren wordt uitgelegd hoe je het vlot moet maken, vervolgens is het aan jullie de taak om het vlot te bouwen.

Survivalclinic

Stap in de wereld van klimmen en klauteren en ervaar een ontzettend leuke en bovenal sportieve activiteit. Wie klimst het snelst en komt het meest ver in het parcours? In deze survivalclinic van 1,5 uur leren jullie de beginselen van survivalrun.

Oriëntatietocht

Gewapend met een kaart en kompas ga je op pad om je weg te vinden door de natuur. Leer navigeren, herken markante punten en ontdek de geheimen van het landschap terwijl je geniet van een sportieve en uitdagende activiteit. Bij deze tocht is het de bedoeling dat jullie 10 checkpoints vinden met behulp van de kaart. Als je de checkpoints hebt gevonden, moet je bij elk checkpoint ook nog een raadsel oplossen!

Kortom, er is genoeg te doen en te beleven bij Move-on Outdoor, klik op de roze button voor meer informatie!
Tip: Vier ook je kinderfeestje bij Move-on Outdoor!

Move-on Outdoor

Noorderlaan 16
9944BT Nieuwolda
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?