Walk & Puzzle door Winsum!Terug naar het overzicht

Zijn jullie echte avonturiers en puzzelaars? Doe dan de Walk & Puzzle door het historische dorp Winsum!
Ben jij een puzzelaar en vind je het ook leuk om meer over Winsum te weten te komen? Wat dacht je van Walk & Puzzle! Maak de wandeling met je gezin of de hele familie. 

Luister goed en los de puzzels op

Over dorpen zijn vaak veel verhalen te vertellen. Over de oorlogstijd, historie, kerken, molens en ga zo maar door. Organisatie Scheur en speur heeft de meest interessante verhalen voor jullie uitgezocht en deze worden verteld door de audiogids! Laat je bijpraten door de audiogids en los tijdens de wandelroute los je grappige, ongewone raadselachtige puzzels op!

Hoe werkt het?

Per groep bestel je een ticket. Na bestelling ontvang je direct een mail met daarin de link naar de route. Je kunt dus direct gaan spelen! Zodra je de link hebt geopend krijg je toegang tot de route en de puzzels. Én kun je meerdere telefoons koppelen zodat je medespelers de route en puzzels ook kunnen inzien. Reserveren? Dat is niet nodig!

Op zoek naar meer informatie over de speur- en puzzeltocht? Klik dan op de roze button.
Tip: Doe ook de Walk & Puzzle van Zuidlaren! Klik hier voor meer informatie.

Scheur en speur


Openingstijden De tocht duurt ongeveer 2 uur Prijs 16,- Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?