The Game BoxTerug naar het overzicht

The Game Box biedt speciale arrangementen & kindvriendelijke games voor zelfs de allerkleinste gamers!

Gamen in de arcade!

In The Game Box kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen op de allernieuwste arcade spellen. Ook zijn er actieve games zoals basketball en airhockey. Ook de beroemde muntschuivers, flipperkasten, moto GP racers, Jurassic Park simulatoren, en autoracers ontbreken natuurlijk niet!

Little Gamer Arrangement

Speciaal voor de jonge gamers is er het Little Gamer Arrangement. Hier kunnen kids tot en met 13 jaar, onder begeleiding, kennismaken met de uitdagende spellen van The Game Box. Met een reguliere PLAYCARD waar tegoed op staat, is hun plezier vaak van korte duur, daarom biedt The Game Box een arrangement tegen een vast tarief. Plezier is dus gegarandeerd!

Terwijl je gezellig toekijkt met een lekker drankje, gaat jouw gamer-in-de-dop helemaal los met de super leuke spellen van The Game Box. Spellen die niet geschikt zijn voor jonge gamers zijn automatisch uitgesloten binnen dit arrangement en te herkennen aan de 18+ sticker. Het Little Gamer Arrangement is inclusief een vastgesteld aantal tickets. Met dit arrangement ontvangen de gamers een vast ticket aantal van 500, 750 of 1000 tickets. Zo gaan ze altijd met een leuke prijs naar huis!

Kortom een super leuk uitje voor jonge en oude gamers! Klik op de roze button voor meer informatie.
Neem een kijkje in de Uitagenda voor meer leuke uitjes en activiteiten.

The Game Box

Oosterstraat 15
9711 NN Groningen
Openingstijden Ma, Di & Woe 13:00 - 22:00;
Do & Vr 13:00 - 23:00;
Za; 12:00 - 01:00
Zo; 12:00 - 22:00
Prijs 60 minuten - 500 tickets - € 11,95
90 minuten - 750 tickets - € 16,95
120 minuten - 1000 tickets - € 21,95
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?