Dagje SchiermonnikoogTerug naar het overzicht

Zon, zee en strand. Het eilandgevoel en dat zo dicht bij huis. Heerlijk uitwaaien met de kids.
Op Schiermonnikoog kun je elke dag van het jaar wel terecht. In alle seizoenen is het er mooi! Heerlijk buiten op avontuur.

Alle dagen genieten van het strand, de duinen en de prachtige kleuren die de natuur heeft. Met kinderen kun je ook écht genieten van het eiland: vliegeren, in zee zwemmen, fietsen of wandelen. De prachtige stranden waar je gezinswandelingen kunt maken of zonnen. Het wad op, schelpen zoeken of krabben en garnaaltjes vangen met je schepnet. 

In de zomer word er van alles georganiseerd op Schier zoals Blij met je Schilderij of de verschillende activiteiten van Lytje Willem hét recreatieteam van het eiland. Strandzeilen, vlotten bouwen, vuurtje stoken, lasergamen of op griezelige spooktocht. Er wordt echt mega veel georganiseerd door Lytje.

Diertjes aaien bij de Witte Winde. Een kinderboerderij is altijd een goed idee met de kleintjes.

Een lekkere plons nemen in Dûnatter het buitenzwembad of naar de kinderdisco op zaterdagavond in Kittiwake. Klimmen, klauteren en spelen in het Speelbos OERRR. 

Nooit meer naar huis!

VVV Schiermonnikoog

Reeweg 5
9166 PW Schiermonnikoog
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?