• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Een super kinderfeestje vieren in Groningen?
Kinderfeestjes

Een super kinderfeestje vieren in Groningen?

Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in en om Groningen (Haren, Winschoten, Veendam, Zuidhorn, Hoogezand, Zuidlaren, Delfzijl en Roden) vind je hier. Wat dacht je van lasergamen, paintballen, suppen, zwemmen of survivalfeestje.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 107 resultaten
Pagina: 1234
totaal 107 resultaten
Pagina: 1234

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Groningen?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Groningen kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Groningen met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!