icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Jarig? Super toffe kinderfeestjes in Groningen!

Jarig? Super toffe kinderfeestjes in Groningen!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super verjaardagsfeestje vieren in Groningen? Te gek, nu nog even kiezen!

Wij hebben het méést complete overzicht van kinderfeestjes in en om Groningen; ga je voor actief of creatief, beauty of stoer? Keuze genoeg!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 95 resultaten
Pagina: 123
totaal 95 resultaten
Pagina: 123

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Groningen?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Groningen kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Groningen met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!