123-kinderfeestTerug naar het overzicht

Op zoek naar een uniek en origineel kinderfeest? Neem dan een kijkje bij 123-kinderfeest!
Bij 123-kinderfeest kun je allerlei leuke pakketten huren voor een feestje wat bij jou past. Of je nou alleen overdag een feestje wilt houden of een heus slaapfeestje, met onze huurpakketten tover je je huis om tot een ware feest oase.

Compleet kinderfeestje

Zij nemen de organisatiestress bij je weg en helpen bij het realiseren van een onvergetelijk kinderfeestje of slaapfeestje. De huurpakketten bieden alles wat je nodig hebt. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het regelen van lekkere versnaperingen en het uitzoeken van een leuke film/game/activiteit.

Tipi tentjes voor je kinderfeestje

De huurpakketten zijn inclusief heel schattige tipi slaaptentjes, luchtmatrassen, beddengoed, bedtafeltjes, ontbijtbordjes, bekers, 2 spellen, accessoires en natuurlijk feestdecoratie passend bij jouw gekozen thema.

Meer info of reserveren

Dus wil je een geweldig (slaap)feestje? 123 kinderfeest helpt je graag! Wil je meer weten over 123-kinderfeest? Lees dan verder via de roze button. 

TIP: Kijk voor nog meer leuke partijtjes ook eens op onze kinderfeestjespagina!

123-kinderfeest


Groningen
Openingstijden Op reservering. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in