CircuspartijtjeTerug naar het overzicht

Dames en Heren, komt allen naar Circus Santelli voor een acrobatisch kinderfeestje! (6+)
Altijd al willen meedoen met de artiesten van het circus? Dat kan bij Circus Santelli. In twee uur leren jij en je vrienden de fijne kneepjes van het vak!

Onder begeleiding van een echte trainer leren jullie jongleren en eenwielfietsen. Of andere circustechnieken zoals acrobatiek en de trapeze. 

In de pauze kunnen jullie onder het genot van een koekje en ranja nakletsen over de toffe kunstjes die jullie hebben geleerd. En daarna moeten jullie weer even hard aan de slag!

Je kan er ook voor kiezen om het circus naar jou toe te laten komen! Dan leren jullie thuis de technieken en trucjes van het vak. Daarna mogen jullie de geleerde kunstjes laten zien aan je ouders. Een echte voorstelling dus!

Andere coole feestjes vind je in onze kinderfeestjes-categorie! Circus Santelli geeft ook lessen voor kinderen.

Circus Santelli

Prof. Enno Dirk Wiersmastraat 3a
9713 GH Groningen
Openingstijden Woensdag en vrijdagmiddag: 13.30 - 15.30
Zaterdag en zondag: tijden in overleg
Prijs Vanaf €115 voor 8-12 kinderen afhankelijk van de groep (waarin ze op school zitten) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen!

Alle Sinterklaas activiteiten in Groningen op een rij! Waar is zijn werkkamer, stap aan boord van de Sinterklaas Express voor een treinritje met de Goedheiligman. Kijk in de Uitagenda voor alle tips.

Sint activiteiten