Creatief kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Ben jij creatief en houd je wel van een uitdaging? Dan het GRID Grafisch Museum zeker iets voor jou!
In het GRID Grafisch museum kun je een zeer gaaf creatief kinderfeestje vieren. Samen met jou komen ze tot het ideale programma voor jou, helemaal op maat gemaakt.

Je kunt hier bijvoorbeeld zelf papier marmeren, posters maken, leren drukken zoals de beroemde kunstenaar Werkman en nog veel meer. Hier kijken ze écht naar het kind en je wensen, zo leuk!

Op de dag zelf krijg je eerst een speciale en interactieve rondleiding voor kinderen; de medewerkers weten hier super veel leuke weetjes en kunnen heel beeldend vertellen! Dan aan de slag met je eigen workshop. Natuurlijk krijg je hier wat lekkers en wat drinken.  

Enkele voorbeelden van workshops die je kunt doen: graveren in foam, droge naald, werkmantechniek, marmeren en boekje binden en linosnede. Ben je dus een echte doener en leer je graag wat nieuws dan is dit het ideale feestje voor jou! GRID grafisch museum zit midden in de stad Groningen.

Dit feestje is voor maximaal 10 kinderen en als je op tijd reserveert dan krijg je 9 persoonlijke uitnodigingskaarten van GRID. 

Heb je nog nieuwe kleding nodig voor het feestje? Bekijk dan ons Kinderwinkels overzicht voor de tofste kledingwinkels in Groningen!

GRID Grafisch Museum

Sint Jansstraat 2
9712 JN Groningen
Openingstijden Bezoek de website om te reserveren Prijs €12,50 per kind, ouders betalen de entreeprijs van het museum Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Titus en Fien de Finale

Titus en Fien de Finale

Kom 23 december genieten van een gloednieuwe show van Titus & Fien bij Martiniplaza. Een mooi begin van je kerstvakantie. Deze aller aller allerlaatste onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen.

Meer info & tickets