• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje op het strandTerug naar het overzicht

Weer of geen weer, bij het Indoorstrand Binn'npret is het altijd tijd voor een beach party! (7+)
Heb jij altijd al een echt strandfeest willen geven voor je verjaardag, maar kon dit niet door slecht weer? Nou, pak je strandspullen maar alvast, want Indoorstrand Binn'npret heeft dit voor jou geregeld!

Dankzij Indoorstrand Binn'npret kun je een strandfeest geven zonder dat je ver hoeft te reizen. Het is namelijk gelegen in Groningen zelf!

Er is keuze uit vier feestjes:

Piratenfeest
Voor de piraatjes zijn er speciaal echte piratenspelletjes gepland. Zo ga je een eiland bouwen voor een piraat, schatzoeken en ga je touwtrekken! (6-7 jaar)

Kinderpaintball
Je kunt ook gaan paintballen, dit is zowel binnen en buiten op dezelfde locatie  maar niet in het strand gedeelte. Dit spel is speciaal gericht op de jonge spelers! (8 )

Beach boys and girls
Tijdens dit feestje, ga je met je vrienden leuke spelletjes doen op het strand. Denk aan limbodansen en aan een heuze hindernisbaan! (7-14 jaar)

Voetbalfeestje
Gek op voetbal? Dan is het voetbalkinderfeestje echt iets voor jou! Je kunt er namelijk de hele middag foot volley en beach soccer spelen. (7-14 jaar)

Bij alle feestje is eten en onbeperkt ranja inbegrepen. Ook mag je bij alle feestjes gebruik maken van het bosaball spel (luchtkussen met trampolines) behalve bij het paintballen. Dus waar wacht je nog op?
 
Klik gauw op de roze button om naar de website te gaan en jouw feestje vast te leggen!

Alvast inspiratie voor een volgend feestje aan het zoeken? Kijk dan ook eens naar de andere actieve kinderfeestjes!

Indoorstrand Binn'npret

Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
Openingstijden Zie de website voor meer informatie Prijs Afhankelijk van het type feestje Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?