Model voor een dagTerug naar het overzicht

Voor een beautyfeestje met een make-up workshop en een fotoshoot ga je naar Studio Belle-Image! (7+)
Altijd al willen weten hoe is het om Doutzen te zijn? Bij Studio Belle-Image kan dat! Hier krijgen jij en je vriendinnen een make-up workshop en een fotoshoot! Een feestje is voor maximaal 6 kinderen, duurt anderhalf uur en is leuk voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.

Make-up workshop
Voordat jullie op de foto gaan, moeten jullie er natuurlijk eerst op en top uitzien! Bij de make-up workshop leer je de basistechnieken van het aanbrengen van make-up, je gaat aan de slag met reinigen/dagcrème aanbrengen, foundation, oogschaduw, mascara, lipgloss en rouge.

Fotoshoot
Tijdens de fotoshoot zullen er zowel individuele foto’s als een paar groepsfoto’s worden gemaakt. In de fotostudio zijn ook hoedjes/petjes, boa’s, handschoenen, etc. aanwezig, waar je gebruik van kunt maken. Na de fotoshoot worden alle onbewerkte foto’s in een webalbum gezet. Uit deze serie foto’s mogen 8 foto’s worden gekozen en deze zullen bewerkt worden. Na bewerking worden de foto’s in hoge resolutie via WeTransfer toegezonden.

Enthousiast? Klik dan snel op de roze button om de website van Studio Belle-Image een bezoekje te brengen!

TIP: Wil je na het feestje ook met z'n allen uit eten? Kijk dan even in onze Uit eten-categorie voor de leukste restaurants in Groningen!

Studio Belle-Image

Daniël Ruynemanlaan 3
9744 DM Groningen
Openingstijden Maandag: ochtend
Dinsdag: ochtend en avond
Woensdag: ochtend en middag
Donderdag: ochtend en avond
Vrijdag: avond
Zaterdag: ochtend en middag
Zondag: gesloten
Prijs €60 voor 3 tot 6 kinderen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mega Indoor Springkussenfestival

Mega Indoor Springkussenfestival

Kom in de voorjaarsvakantie van 20 t/m 23 februari springen, klimmen en klauteren tijdens het Mega Indoor Springkussenfestival in Martiniplaza! Leuk voor alle leeftijden, kids t/m 2 hebben gratis toegang!

Meer info & tickets