Je eigen kaarsen makenTerug naar het overzicht

Bij de ambachtelijk en historische kaarsenfabriek Wilhelmus kun je jouw eigen kaarsen maken
Een erg leuke kinderactiviteit in Groningen, ben jij hier al eens geweest?

Bij kaarsenmakerij Wilhelmus kun je eigen kaarsen te maken! Een supergeschikte workshop met kinderen. Er zijn drie workshops met verschillende leeftijdsadviezen; zo kun je dompelkaarsen en snipperkaarsen maken of je eigen hand omtoveren tot kaars. Allemaal heel erg goed te doen door kinderen in de basisschoolleeftijd én omdat ze tussen de 30-60 min zijn prima vol te houden.

Al deze workshops kun je ook boeken als kinderfeestje. Hoe leuk is het om je hand onder te dompelen in het kaarsvet en je eigen hand als kaars te zien of met alle kleuren van de regenboogsnippers aan de slag te gaan en hier een mooie kaars van te maken. Alle kinderfeestjes zijn uit te breiden met iets lekkers, ranja, patat of pannenkoek.

Lijkt je dit helemaal geweldig dan kun je onder de 8 personen voor de workshops gewoon binnen komen lopen tijdens de openingstijden. Vanaf 8 personen en voor de kinderfeestjes kun je reserveren via de roze websitebutton.

Nog geen idee wat je met de kinderen gaat doen van het weekend? Kijk tussen onze eropuit tips voor de leukste en meest kindvriendelijke plekjes van Groningen.

Kaarsenmakerij Wilhelmus

Hoofdstraat 14
9967 RJ Eenrum
Openingstijden Woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur
Prijs Vanaf €5,50 per persoon
Kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 5 personen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Hebben jullie al lammetjes gespot? Langzaam kom de blaadjes weer aan de bomen, het is langer licht en we zijn weer veel buiten te vinden!
Tijd om leuke dingen te doen! Bekijk hier alle lente-tips >

Uittips in Groningen