KinderpaintballTerug naar het overzicht

Paintball maar dan speciaal voor kids: een superstoer, veilig kinderfeestje bij Het Strandheem!
Wat is er stoerder dan een paar uur paintballen tijdens je kinderfeestje? Bij Het Strandheem is deze activiteit ook nog eens kindveilig gemaakt: ze mogen paintballmaskers op en camouflagepakken aan. Vervolgens ontvangen ze echte kinderpaintball-geweren om de strijd aan te gaan!

Kinderen spelen tijdens een kinderfeestje altijd samen en niet met kinderen van andere groepen op hun eign veld. Er is een professionele instructeur aanwezig die alles heel goed uitlegt.

Het terrein van Strandheem Adventures is er ook klaar voor. Hier en daar staan schansen, er zijn obstakels en bomen. Een compleet op paintball afgestemd speelterrein voor kinderen. Hier kunnen ze lekker rondrennen en schieten met 100 paintballs per kind. Dat is genoeg voor 2 uur lang speelplezier!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Het Strandheem

Parkweg 5
9865 VN Opende
Prijs Vanaf 8 kinderen, 15,- p.p. (arrangement 2 uren, 100 paintballs per kind) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?