Feest in het proeflabTerug naar het overzicht

Houd je van proefjes en onderzoek? Vier dan je feestje in het Universiteitsmuseum!
Op de universiteit doen wetenschappers onderzoek. Ze willen de wereld beter leren begrijpen. Hoe zit onze natuur in elkaar? Waarom zijn er in het ene jaar veel meer muizen in het bos? En hoe kan je eigenlijk de beste shampoo maken? Wetenschappers hebben allerlei vragen die ze willen beantwoorden.

In het universiteitsmuseum ga je ervaren hoe het is om wetenschapper te zijn! Samen met je vrienden ga je verschillende scheikundige proefjes doen. Jullie dragen natuurlijk ook een echte labjas tijdens het feestje. Zo ziet iedereen direct dat jullie met scheikunde bezig zijn!

Wat ga je doen?
Als jarige beslis je van tevoren welke proefjes je wilt gaan doen. Je kunt twee proefjes kiezen uit de volgende vier: shampoo, slijm, haargel en experimenten. In de pauze tussen de twee proefjes krijgen jullie van ons limonade en is er gelegenheid om cadeautjes uit te pakken.

Meer info
Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie!

Wist je dat Groningen hele leuke kinderwinkels heeft? Kijk hier voor de leukste kinderkleding in Groningen!

Universiteitsmuseum

Oude Kijk in 't Jatstraat 7a
9712 EA Groningen
Openingstijden Kinderfeestjes in overleg Prijs €80 per groep (maximaal 10 kinderen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Hebben jullie al lammetjes gespot? Langzaam kom de blaadjes weer aan de bomen, het is langer licht en we zijn weer veel buiten te vinden!
Tijd om leuke dingen te doen! Bekijk hier alle lente-tips >

Uittips in Groningen