Virtual reality feestjeTerug naar het overzicht

Diepzeeduiken met vissen of racen in een raceauto? Beleef het bij de VRLoods in Surhuisterveen!
Zijn jouw kinderen gek op games en ben je op zoek naar een nieuwe, onvergetelijke ervaring voor je kinderfeestje? Bij de VRLoods in Surhuisterveen kun je het zo gek niet bedenken of je kan het beleven! Van zwemmen tussen de vissen tot racen als Max Verstappen, je beleeft het in de Virtual Reality.

Met behulp van onze Hi-Tech Virtual Reality brillen stap je een digitale wereld binnen die levensecht aanvoelt. Met ruim 44 verschillende games zit er altijd iets tussen die tot de verbeelding spreekt. Tijdens de experience worden de kinderen begeleid door een enthousiaste VR-expert. De kinderen kunnen meekijken met het grote scherm wat er gebeurt, zodat ze kunnen zien wie bijvoorbeeld het meeste fruit kan snijden en zichzelf een échte Fruit Ninja mag noemen.

Naast de virtual reality hallen is er een Playstation 4, Arcade kast, Kop van Jut en Airhockey-tafel, dus er is altijd wat leuks te doen, ook als je even niet aan de beurt bent voor de VR. 

Dit kinderfeestje is voor kinderen vanaf 10 jaar!

Voor allerlei Groningse kinderfeestjes kijk je op ons kinderfeestjes overzicht.

VR Loods

Zoom 22G
9231 DX Surhuisterveen
Openingstijden Kinderfeestje is op afspraak Prijs Vanaf €10,50 per deelnemer Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Hebben jullie al lammetjes gespot? Langzaam kom de blaadjes weer aan de bomen, het is langer licht en we zijn weer veel buiten te vinden!
Tijd om leuke dingen te doen! Bekijk hier alle lente-tips >

Uittips in Groningen