Feesten met zeehondjes!Terug naar het overzicht

Ben jij dol op zeehonden? Vier dan je verjaardagsfeest bij opvangcentrum Pieterburen!
Wanneer een zeehond in het wild die in nood lijkt te zijn aan wordt gemeld, gaat er eerst een zeehondenwachter bij het dier kijken. Zij weten precies hoe ze op de juiste manier kunnen observeren en ingrijpen als dat nodig is. Dat ga jij tijdens je feestje ook leren maar dan fictief met een zeehondenknuffel. Een medewerker van het Zeehondencentrum legt alles uit en kan je ook alles vertellen over de zeehonden die op dat moment worden opgevangen!

Kinderfeestje incl eten/drinken en spelen

Daarna is het tijd voor patat en een ijsje. Voor de jarige is er een extra verrassing. En als de zon schijntje kun je lekker spelen bij de Waddenspeelplaats. Klauter van eiland naar eiland via de touwen of vang kleine waterdiertjes met een visnetje.

Een feestje is mogelijk vanaf 6 kinderen exclusief de jarige. Een dag om niet gauw te vergeten en dát wil je op je verjaardag, toch?!

Boek je feestje

Wil je meer informatie over de prijzen, mogelijke data etc, of meteen boeken, kijk dan op de website van Zeehondencentrum Pierterburen, klik meteen door via de roze button.


Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Zeehondencrèche Pieterburen

Hoofdstraat 94A
9968 AG Pieterburen
Prijs € 10,- per kind en begeleidende volwassenen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente...

Lente...

De lente hangt in de lucht. Hebben jullie al lammetjes gespot? Langzaam kom de blaadjes weer aan de bomen, het is langer licht en we zijn weer veel buiten te vinden!
Tijd om leuke dingen te doen! Bekijk hier alle lente-tips >

Uittips in Groningen