4x leuke pluktuinen in regio Nijmegen

28 juli 2023
Bloemen, fruit of groente pluk je lekker zelf bij een van deze mooie pluktuinen in en om Nijmegen. Met een mandje aan de arm ga je hier samen op plukavontuur. Bonus: na dit uitje kom je gegarandeerd thuis met een mooi boeket en heerlijk vers fruit en verse groente.
4x pluktuinen regio Nijmegen

De Warmoes

Geniet van superveel lekkers van eigen bodem bij De Warmoes in Lent! Je kunt hier heerlijk genieten van eten en drinken uit eigen tuin, maar ook zelf je groente en fruit komen plukken! En in de zomer is de bloemenpluktuin open en kun je zelf je boeket plukken. Superleuk om samen met de kids te doen wanneer het zonnetje lekker schijnt. 

Pluktuin Pluk

Zelf een bos bloemen plukken met de kinderen? Dan ben je bij Pluktuin Pluk in Haalderen aan het juiste adres! Je kunt hier je eigen boeket samenstellen. Met een mandje en een schaar ga je op pad in deze mooie bloementuin. Wedden dat jullie met een prachtige bos bloemen naar huis zullen gaan!



Ooijs Mooijs

Ook bij Ooijs Mooijs in Ooij kun je zelf aan de slag in de pluktuin. Naast verse bloemen, kun je hier ook heerlijke frambozen, bramen en bessen plukken! Deze pluktuin is deels overkapt, waardoor je ook met minder mooi weer kunt komen plukken. 



Zelfgeplukt

Zelfgeplukt in Molenhoek is een bloemenpluktuin in de nutstuin bij jachtslot Mookerheide. Superleuk om een middagje naar toe te gaan om zelf een eigen boeket versgeplukte bloemen samen te stellen! De bloemen in deze pluktuin worden natuurvriendelijk geteeld. En leuk te combineren met een mooie wandeling over de Mookerheide.

Ken jij nog een leuke pluktuin in regio Nijmegen die hier niet tussen staat? Stuur dan een mailtje naar nijmegen@kidsproof.nl

Veel plukplezier!

Groetjes, Esther

Kijk voor nog meer leuke uitjes met kinderen eens in onze Eropuit rubriek.