4x uitjes voor ontdekkingsreizigers

29 juni 2023
Natuur in de stad, gerechten uit diverse landen, andere culturen en verschillende dieren. In onze wereld is veel te ontdekken. Deze 4 uitjes in Arnhem & Nijmegen zijn een mooi begin van jullie ontdekkingstocht.

Wereldeters

Bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is het smullen met je kinderen. De bijzondere menukaart ‘Wereldeters’ daagt hen uit om nieuwe dingen te proeven. De verschillende verhalen en weetjes over landen waar de gerechten op de kaart vandaan komen, zijn superleuk en leerzaam.



Afrikaanse wereld

Van woonerven en een kijktour door het museum tot een spannende museumgame voor het hele gezin. Bij het Afrika Museum ontdekken jullie alles over het Afrikaanse continent.



Natuur in de stad

StadsWoud is een audio-avontuur over de natuur in de Arnhemse binnenstad. Scan de QR-code bij Rozet en maak samen een wandeling.



Dierplezier

Als een echte ontdekkingsreiziger verkent je kind in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditiegebieden. Hier leven cheeta’s, miereneters, tamandua’s, brazzameerkatten, giraffen en nog veel meer bijzondere diersoorten. Klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes.



Ga samen op ontdekkingstocht!

Groetjes, Esther

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke uitjes met kinderen.