Ansjepansje MuziekTerug naar het overzicht

Wil je genieten van een muzikaal uurtje samen met je kind? Doe dan mee bij Ansjepansje Muziek op Schoot!
Muziek-op-Schoot is bedoeld voor jonge kinderen van 6 maanden tot 4 jaar met hun (groot)ouders. Tijdens de les van ongeveer 30 tot 40 minuten zing, beweeg, speel en luister je samen met je kind. Er is een vaste opening en afsluiting die de kinderen al na enkele lessen blij herkennen.

Wat gaan jullie doen tijdens de les?
Ans Hofe
r van Ansjepansje Muziek zorgt voor diverse liedjes en spelletjes over allerlei dagelijkse dingen, aankleed- en opruimliedjes, seizoensliedjes, troostliedjes en bewegingsspelletjes.

Zelf muziek maken doe je met je stem, handen, voeten en met eenvoudige muziekinstrumenten zoals trommeltjes, schudkokers, bellenbandjes, ritmestokjes en divers spelmateriaal zoals sjaaltjes, badeendjes, vingerpoppetjes, blokken.

Ook thuis kun je verder met zingen en spelen. Genoeg inspiratie na deze cursus! En het leuke is dat je de liedjes op A6 formaat mee naar huis krijgt met een boekje om ze in te doen.

De cursussen worden op 3 locaties in Nijmegen gegeven:
  • Maandagochtend (in wijkcentrum De Klif, Nijmegen-Noord
  • Woensdagochtend (in wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen-West)
  • Vrijdagochtend (in zaal De Bolster, Nijmegen-Midden)
Gedurende het schooljaar zijn er vier cursussen van acht lessen. Voorafgaand aan iedere cursus is er een gratis vrijblijvende kennismakingsles.

Tip:  wie zelf een groepje vormt en een locatie heeft, kan Ansjepansje muziek vragen een cursus te verzorgen.

Klik voor meer informatie en aanmelden voor de cursus door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle muziekclubjes in en om Nijmegen!

AnsjePansje muziek


Nijmegen
Openingstijden Klik voor het actuele lesrooster door naar de site.

Prijs De kosten voor een cursus zijn afhankelijk van het aantal lessen en inclusief een mapje om de gebruikte liedjes in te doen. Bij 8 lessen bedraagt het cursusgeld € 75,- Voor 2 kinderen uit één gezin geldt een korting van 10% op de cursusprijs. Een babybroertje- of zusje (tot 1 jaar) wat meekomt met (groot)ouder en broer of zus die de cursus volgen, kan kosteloos erbij zijn en meedoen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen