KnutselclubTerug naar het overzicht

Na schooltijd creatief bezig zijn? Geef je dan op voor de Knutselclub Bij van Jansen!
Drie dagen per week (maandag, dinsdag en/of donderdag) kom je met een vast groepje kinderen knutselen. Ideaal voor als je van knutselen houdt en de kunstenaar in jezelf wilt ontdekken! Soms duurt een project één les, de andere keer ben je wel een paar weken bezig.

Je maakt gebruik van nieuw en recycled materiaal, want Bij van Jansen is voor hergebruik. Je ontdekt welke technieken er allemaal zijn, zodat je je eigen smaak, kleur en vormgevoel ontwikkelt.

Vanaf 14.15 kun je vanuit school op Wijkaccomodatie ‘De Nielt’ terecht, langs de Jumbo. Je begint de middag met limonade en een gezonde snack en om 14.30 starten we met knutselen.

KinderKnutselcafé
Elke woensdag organiseren ze in het KinderKnutselcafé leuke activiteiten. Kom naar de Themamiddagen. Bekijk de website en zie wat de komende woensdag gedaan wordt! Klik door op de roze button voor meer informatie.

Bij van Jansen

Lavendel 250 (Wijkaccomodatie 'de Nielt')
5432 DW Cuijk
Openingstijden Elke maandag, dinsdag en/of donderdag vanaf 14:15 uur.
Prijs Eén blok les €100. Proefles: €7,50. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

16x dagjes uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL