icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

ConfidansTerug naar het overzicht

Danslessen voor kinderen van alle leeftijden: peuterdans, urban dance en cheerdance! Supertof!
Houd je kind ook zo van dansen en ben je op zoek naar een leuke dansschool met toffe danslessen? Confidans geeft danslessen op hun dansschool in Beuningen en op de nieuwe locatie, het Danslokaal, in het Honigcomplex. Je kunt kiezen uit peuterdans, urban dance en cheerdance!

Peuterdans
Spelenderwijs het dansgevoel en lichaamsbesef ontdekken. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt je peuter zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie. Voetjes van de vloer samen met papa, mama of de oppas. Deze les is geschikt vanaf 2 jaar en duurt 45 minuten.

Urban dance, hiphop & streetdance
Dans je graag en zoek je een stijl die bij je past? Urban dance is ritmisch bewegen op de nieuwste beats! Uit je dak gaan en bouncen op je favoriete tracks. Heerlijk dansen op de allernieuwste beats, killermoves en dansen net als in een videoclip.  Dans op de vetste urban street dance beats, leer de nieuwste hiphop moves en sta geen minuut stil!

Cheerdance
Kom je ook dansen met gekleurde pompoms? Een vrolijke, fysieke manier om een strakke choreografie onder de knie te krijgen. Leren jezelf te presenteren, een topconditie en het opzwepen van het publiek worden jouw kwaliteiten. Dans, sprongen, cheers en yells, dat wordt vast genieten!
 
Tip: vraag vrijblijvend een proefles aan!

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie

Vier ook je kinderfeestje eens met Confidans!

Confidans dansschool

Schoolstraat 16
6641 DC Beuningen
Openingstijden Check het actuele lesrooster met locaties op de site!

De lessen zijn in de dansschool in Beuningen en in Nijmegen in het Danslokaal, Honigcomplex.
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!