icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Dansstudio SwingTerug naar het overzicht

Doe mee met Singing Kids, Hip-hop of Dance4Fans bij Dansstudio Swing!
Voor elke leeftijd vanaf 5 jaar hebben wij een passend cursusaanbod. In september en eind januari / begin februari starten de nieuwe cursussen. Hieronder een overzicht van de lessen voor kids:

- Swinging Kids
Leer leuke dansjes op muziek van foxtrot tot K3. In de cursus leer je 3-4 dansen om aan het einde in af te dansen met een echt diploma. Vanaf 5 jaar.

- Streetdance Kids
Tijdens deze cursus wordt er al veel meer concentratie en coördinatie gevraagd, aangezien de dansen langer zijn en alweer op een veel hoger niveau liggen dan in het Swinging Kids programma. Vanaf 7 jaar.

- Theaterdans
Gedurende 17 lessen wordt een bepaald theaterthema uitgewerkt. De cursus wordt afgesloten met een spetterend optreden voor ouders en alle andere belangstellenden! Vanaf 8 jaar.

- Dance4Fans
Een bijzondere vorm van Streetdance, namelijk Clipdance. Hierbij wordt de muziek van de nieuwste videoclips gebruikt. Op basis hiervan wordt door een aantal internationaal bekende choreografen een complete dans gemaakt. Vanaf 9 jaar.

- Hip-hop
In de cursus worden een aantal verschillende dansen aangeleerd. Omdat je Hip-Hop solo danst, ben je niet afhankelijk van een partner om de cursus te kunnen volgen.

Kijk voor alle dansvormen die aangeboden worden of meer informatie over een van bovenstaande danslessen op de website. Klik door op de roze button.

Dansstudio Swing

Marktpad 27
6602 HP Wijchen
Openingstijden Zie de website.
Prijs Zie de website. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!