icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Flex DansstudioTerug naar het overzicht

Deze energieke dansstudio in Nijmegen biedt allerlei ballet- en danslessen. Ook een speciale jongensles!
Hoera! Flex Dansstudio is weer open, maar dan met buiten danslessen. De studio zelf blijft nog gesloten. Met aangepaste regels, check hiervoor de website via de roze website button.

Vanaf 2,5 jaar kun je al terecht bij Flex Dansstudio. Deze dansstudio, onder leiding van Jasmijn Wolfers, verzorgt een afwisselend aanbod van dans- en bewegingsvormen:

Peuterdans, kleuterballet, Kinderballet, Klassiek ballet, Moderne dans, Jazzdance, Swingen op muziek, Hiphop, Dancehall, Breakdance, Jongensles, Musical, Theater en zang. Echt voor ieder wat wils!

Voorbeelden van twee verschillende lesprogramma's:
Kleuterballet
Iedere woensdag of zaterdag maken kinderen vanaf 4 jaar op een speelse manier en door improvisatie kennis met de mogelijkheden van bewegen op muziek. Er wordt gewerkt met thema's en ze mogen met materialen zoals linten en doeken dansen.

Jongensles
Ben jij een coole jongen en dol op dansen? Dan is deze stoere jongensles (vanaf 7 jaar) misschien wel iets voor jou. Je kunt hier iedere dinsdag verschillende stoere danstechnieken uit de moderne dans, hiphop, breakdance, etc. aanleren.

Kinderen krijgen ook de kans om op te treden en aan allerlei dans- en theateractiviteiten deel te nemen. Flex dansstudio wil naast het dansplezier, creativiteit en muzikaliteit van kinderen bevorderen.

Vind je het leuk om een keer mee te doen, vraag dan een gratis proefles aan via de site!

Klik voor meer informatie over het uitgebreide lesaanbod door naar de site.

Kijk ook eens op ons overzicht van alle dans- en balletscholen in en om Nijmegen.

Flex Dansstudio

Boksdoornstraat 93
6543 SE Nijmegen
Openingstijden Klik voor lesrooster met tijden door naar de site. Prijs Losse les €8,50, eenmalig inschrijfgeld €10. Check overige lestarieven op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!