FloorballTerug naar het overzicht

Ken jij deze nieuwe teamsport al? Het lijkt op ijshockey, maar dan zonder schaatsen! Echt heel stoer!6+
Floorball Flames is de sportvereniging voor Floorball en Unihockey spelers in Nijmegen. Zij organiseren trainingen voor jong en oud, voor recreanten en competitiespelers. Voor elk wat wils dus.

Floorball komt oorspronkelijk uit Zweden en staat bekend als de snelste zaalsport! Ben je sportief, enthousiast en niet bang voor wat zweetdruppels vanwege het vele lopen tijdens deze sport? Dan is Floorball echt een leuke teamsport voor jou! Snelheid, dynamiek, fysieke inspanning en tactiek staan centraal!

Floorball Flames geeft jeugdtrainingen in Sporthal de Triangel in Lent (groep voor 6 t/m 12 jaar en 12 t/m 16 jaar). De kinderen leren de basistechnieken, zoals schieten en stickhandeling. Samenspelen, tactiek en respect staan centraal. Maar het allerbelangrijkste is plezier!

Naast trainen, spelen alle jeugdleden automatisch mee in de competitie (bij de D-, C- en B-jeugd) en er zijn regelmatig leuke activiteiten zoals een toernooi.

Twee keer gratis meetrainen
Wil je kijken of floorball iets is voor jou? Train gerust twee keer gratis mee. Als je daarna lid wilt worden, weet je heel zeker dat je floorball leuk vindt!

Klik voor meer informatie over Floorball en lid worden door naar de site!

Kijk ook eens op ons overzicht van alle clubjes in en om Nijmegen!

Floorball Flames

Griftdijk Noord 9-B
Lent
Openingstijden Dinsdag 18:00 – 19:00 : Jeugdtraining 6 t/m 12 jaar (E- en D-teams)
Dinsdag 19:00 – 20:00 : Jeugdtraining 12 t/m 16 jaar (C- en B-teams)
Prijs Klik voor actuele lidmaatschapskosten door naar de site. De kosten zijn afhankelijk van de maand waarin je start met de training! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen