Gitaarles (ook online)Terug naar het overzicht

Bij Gitaarles Molenhoek kun je nu naast de reguliere lessen ook online gitaarles krijgen!
Vanaf ongeveer 7 jaar kun je al bij Gitaarles Molenhoek beginnen met gitaarles. Je leert allemaal leuke liedjes spelen, bijvoorbeeld in de eerste les Spongebob Squarepants! Heb je een vriendje of vriendinnetje dat ook graag gitaar wil leren spelen? Dat kan...ga dan gezellig met z'n tweetjes op les!

De leslocatie grenst aan Malden/Heumen & Groesbeek. En weet je wat zo bijzonder is, je kunt zelfs online gitaarlessen volgen middels Skype en Facetime bijvoorbeeld. Heel handig als je niet in de gelegenheid bent om naar Molenhoek te komen vanwege reisafstand of een beperking.

Je krijgt les van Paul Oosterom of Liesbeth Diaz, beiden gediplomeerde gitaardocenten met ruime ervaring in het muziekonderwijs waaronder ruim 15 jaar als gitaardocenten bij 'Kunstbedrijf Arnhem en 'Kunstencentrum de Stroming'. Gitaarles Molenhoek is specialist op gebied van akoestisch en elektrisch gitaar in alle gangbare stijlen en op alle niveaus.

Ontdek het zelf en geef je op voor een gratis proefles.

Klik voor meer informatie en mogelijkheden via de roze button gelijk door naar de site!

Kijk ook eens in onze rubriek eropuit voor leuke uitjes met kinderen in de omgeving!

Gitaarles Molenhoek

Essenhof 8
6584 BN Molenhoek
Openingstijden Klik voor actuele lestijden via de roze button door naar de site!
Prijs Klik voor actuele tarieven via de roze button door naar de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!