Pop en Percussie De GoffertTerug naar het overzicht

Volg deze lessen als je ook zo enthousiast wordt van zelf muziek maken!
Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar kinderen en muziek. De conclusie is vrijwel altijd: muziek maken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling. Kinderen die muziek maken, schijnen zelfs beter te kunnen leren.

Veel kinderen vinden muziek spelen samen met andere kinderen heel gezellig. Het bevordert zo de sociale contacten. Ook de fijne motoriek wordt geoefend door het bespelen van een instrument.

Muziek maken is voor iedereen, ieder op zijn eigen niveau. Algemene muzikale vorming is een goed begin om kennis te maken met muziek en te ontdekken waar je interesses liggen en welke mogelijkheden er zijn. Dit biedt Hattrick Percussion tijdens hun project 'Pop en Percussie De Goffert'. De lessen zijn namelijk op Kinderboerderij De Goffert!

Kijk voor meer informatie op de website via de roze button!

De leukste muzieklessen voor piano, viool, zang, gitaar, noem maar op... vind je op Kidsproof!

Hattrick Percussion

Slotemaker de Bruïneweg 268
6532 AD Nijmegen
Openingstijden Algemene muzikale vorming op zaterdagochtend tussen 11:00 en 12:00u.
Prijs De prijs voor 15 AMV lessen, van 55 minuten per les, bedraagt € 45,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!