K.V. NoviomagnumTerug naar het overzicht

Samen sporten doe je bij Korfbalvereniging Noviomagnum! Vanaf 5 jaar kun je al meedoen!
Korfbal, de familiesport bij uitstek, waarbij als enige teamsport volledig gemengd gespeeld word. Per team zijn er net zoveel jongens als meisjes en net zoveel mannen als vrouwen. En voor allemaal gelden dezelfde spelregels.

Bij deze oudste, grootste en best presterende Korfbalvereniging Noviomagum in Nijmegen heb je het vast en zeker super naar je zin! In het winterseizoen train je in Sporthal de Triangel in Lent, in het zomerseizoen op het veld bij de d'Almaresweg!

Vanaf 5 jaar zijn kinderen al welkom om deel te nemen aan de trainingen! Samen met vriendjes en vriendinnetjes maken zij bij de welpen spelenderwijs kennis met het korfbal. Plezier maken staat voorop en toch, zonder dat zij het in de gaten hebben, wordt handigheid verkregen in het spelen met de bal.

Naast korfbal worden er veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo gaan ze elk jaar op kamp en is er een playbackshow. Hiernaast worden uiteraard nog veel meer leuke middagen georganiseerd.

Klik via de roze button gelijk door naar de site voor meer informatie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze leuke tips!

KV Noviomagnum

D’Almarasweg 33
6525 DW Nijmegen
Openingstijden De jeugd traint op vrijdag. Op zaterdag worden er wedstrijden gespeeld door de jeugd en op zondag door de senioren.
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de website. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen!

8x de leukste vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen. Voorproefje? In deze blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk de vakantiekampen