icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Ki-Aikido Centrum NijmegenTerug naar het overzicht

Wil jij deze veelzijdige sport leren kennen? Kom langs in de Dojo in Nijmegen!
Aikido is een moderne bewegingskunst die voortkomt uit de Japanse krijgskunsten (budo). In een ontspannen werksfeer oefen je om beurten de veelzijdige technieken, met letterlijk veel vallen en opstaan.

Het doel van Aikido is om de samenhang van geest en lichaam te ontwikkelen. Dus oefenen om jouw conditie, dat is voelen dat alles bij elkaar hoort, sterker te maken. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al met de Aikido les beginnen.

Ben je geïnteresseerd, kom dan een proefles volgen bij de dojo in Nijmegen. Neem gemakkelijk zittende kleding mee, zoals een lange trainingsbroek, t-shirt of judopak en een paar slippers. Meer informatie vind je op de website via de roze button.

Tip: Op zoek naar een sportief uitje in het weekend met het hele gezin? Kijk dan bij onze Eropuit tips!

Ki-Aikido Centrum Nijmegen

Dobbelmannweg 7
6531 KT Nijmegen
Openingstijden Maandag en donderdag om 16:30 - 17:30 uur Prijs Kijk voor de actuele contributie op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

14x zomervakantie uitjes in heel Nederland!

Zes weken zomervakantie. Lekker veel tijd om leuke dingen te doen dus. Voor de nodige inspiratie vind je hieronder een aantal top-uitjes uit het hele land. Speciaal voor de zomervakantie 2021. Genieten maar!

Alle uitjes op een rijtje!